Consilier local, cu averea pe tavă la Curtea de Apel Constanța

476

Articole de la același autor

Pe rolul Curții de Apel Constanța a fost înregistrat dosarul nr. 1227/36/2011, care are ca obiect controlul averilor, sesizarea venind din partea Agen-ției Naționale de Integritate, iar reclamanți fiind Cornel Zăbavă, consilier local la Babadag și soția acestuia, Elena Zăbavă.

Agenția Națională de Integri-tate a constatat, în urma procedurilor de evaluare, existența unei diferențe semnificative, în cuantum de 388.976,29 de lei (aproximativ 96.000 de euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Cornel Zăbavă în perioada exercitării funcției de consilier local în cadrul Consiliului Local al Orașului Babadag (Județul Tulcea).

Potrivit Agenției Naționale de Integritate, printr-o adresă emisă la data de 11 august 2011, consilierului Cornel Zăbavă i-au fost aduse la cunoștință acuzele formulate.

Ținând cont de toate aceste aspecte, ANI a dispus sesizarea Comisiei de Cercetare a Averilor de pe lângă Curtea de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la averea dobândită.

Primul termen în acest dosar a fost stabilit pentru data de 18 noiembrie a.c.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5573 secunde