CONSTANȚA / BMW cu numere de Bulgaria, oprit cu 18 focuri de armă

3389
12
CONSTANȚA / BMW cu numere de Bulgaria, oprit cu 18 focuri de armă - politai-1453702430.jpg

Articole recomandate

Urmărire ca-n filmele de acțiune, pe o șosea din județul Constanța. Polițiștii au tras nu mai puțin de 18 gloanțe în plan vertical, dar și în mașina unor suspecți de furt, care au refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii.


Un echipaj mixt, format dintr-un polițist și un jandarm, a încercat să tragă pe dreapta un autoturism în care s-ar fi aflat persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni.

Șoferul nu s-a conformat. Ba chiar a lovit mașina de Poliție, după care a mers mai departe.

Pe podul de la Agigea, fugarii au circulat pe contrasens, iar în zona sensului giratoriu mașina lor a fost acroșată de autospeciala de poliție și scoasă de pe carosabil.

După accident, unii dintre suspecți au dispărut, dar un tânăr a fost prins și încătușat. În portbagajul autoturismului înmatriculat în Bulgaria au fost descoperite mai multe unelte folosite la furturi.


Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Costel
25 ianuarie 2016
Politie

Toata Constanta stie cine foloseste aceste cotete cu nr. de bulgaria ( doar hoti ,proxeneti si niste cocalari) numai politia si autoritatile nu vor sa faca nimic ptr. a stopa aceasta problema. Nu am vazut un viitor nesimtit de primar sa spuna ca ar face ceva cu aceasta problema si nici un reprezentat al politiei sa zica da lucram la elaborarea unor norme de a stopa si interzice folosirea lor. Ca sa nu mai zic ca am vazut o groaza de militieni cu masini ce au nr. de bulgaria

Simona
25 ianuarie 2016
Buna

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

virgil
25 ianuarie 2016
hotii

se stie ca aceste masini inscrise in Bulgaria fac numai ilegalitati,chiar este asa de greu sa se aplice legea asupra lor?probleme cu nr. false , cu asigurarile false etc.Haideti sa facem putina ordine in tara noastra daca se dadea legea cu 90 de zile in circulatie nu sa-r mai fi inscris atatea masini in Bulgaria !!!!cui ii convenea ?Poate cine trebuie va face putina ordine si disciplina in aceasta problema care ne intereseaza mai pe toti conducatorii auto.

Dan
25 ianuarie 2016
Castiguri part time

Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Dan
25 ianuarie 2016
legi

Avem niste legi date de niste..............sa nu mai zic cine . Chiar nu stiu ce am putea face noi constanteni de a elimina aceste masini cu nr. de bulgaria de pe strada. Ma surprinde ca noi oameni de rand tot comentam aceasta problema si nimeni nu vrea sa rezolve . Ma uit cu surprindere ca nici un avocat sau jurist asa zisi oameni cu carte nu ne da un sfat ce ar tebui facut ptr ca singura noastra rezolvare ar fi sa luam bate si sa sfarmam masinile cu nr de bulgaria cu tot cu proprietari lor talhari.

Dorel
25 ianuarie 2016
BRAVO POLITIEI

Cu AKM-il trebuia sa traga politistii nu cu carpatiul. Bravo Politiei si mare pacat ca nu i-au nimerit in rotulele genunchilor. P.S. vad tot felul de comentarii la adresa masinilor cu numere de BG. Asa si, infractorii numai cu aceste masini umbla ? Bai tolomacilor vina apartine soferilor nu masinilor. Inca o data un mare bravo Politiei !

Nicu
25 ianuarie 2016
Ptr. dorel

Tolomac esti tu cu toata familia ta si banuiesc ca si tu ai vre-un cosciug cu numar de bulgaria .Un om cu mintea la cap are masina cu nr. de romania doar niste amarati ca voi niste gunoaie ca voi au aceste nr si gasesc mai stiu eu ce explicati..............sictig jegule sa iti cumperi masina doar daca iti permiti daca nu cumparati bicicleta

adevar
25 ianuarie 2016
adevar

Noi stim politisti romani cu numari de bg

Dorel
26 ianuarie 2016
Direx

bai kkt cu ochi a promut tactu scrisoarea de scuze de la Durex. mars in pzm

Răspuns la: Ptr. dorel
Adăugat de : Nicu, 25 ianuarie 2016
Tolomac esti tu cu toata familia ta si banuiesc ca si tu ai vre-un cosciug cu numar de bulgaria .Un om cu mintea la cap are masina...
Nicu
26 ianuarie 2016
ptr Dorel

Cacat cu ochi esti tu si mars in aia a mati la scoala de semianalfabe. Invata sa scri si sa vorbesti si apoi alte chesti rebutule .

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3499 secunde