CONSTANȚA / Hoț împușcat mortal de polițiști

2393
14
CONSTANȚA / Hoț împușcat mortal de polițiști - hot-1329118578.jpg
Intervenție dificilă noaptea trecută pentru polițiștii constănțeni de la Serviciul de Investigații Criminale. Un echipaj al departamentului se afla în misiune, noaptea trecută, în jurul orei 01:00, în apropierea unui centru de colectare a fierului vechi, unde organizau un flagrant pentru prinderea unor hoți de autoturisme.

Un grup de trei persoane din grupul filat inițial de polițiști s-a prezentat la centrul de colectare a fierului vechi pentru a valorifica un autoturism furat, de asemenea vizat de anchetă. Polițiștii au trecut imediat la somarea indivizilor, care n-au luat în seamă avertismentele oameilor legii și au rupt-o la fugă. În acel moment, unul dintre polițiști a tras un foc de armă în plan orizontal, către unul dintre suspecți, nimerindu-l pe acest în omoplatul strâng.

La fața locului a fost solicitată de urgență o ambulanță SMURD care n-a mai putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

Ceilalți doi suspecți au fost la rândul lor reținuți. În prezent ancheta se află în atenția procurorilor Curții de Apel. 

Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Gogu
13 februarie 2012
Bravo politistilor!

Ar trebui impuscati mai multi hoti (de toate felurile).. poate se mai termina cu furtisagurile in tara asta!

Victor
13 februarie 2012
BIne

BINEEEEEEEEE Felicitari politiei Romane!

4D
13 februarie 2012
Si eu sunt pentru!

Sustin fermitatea politiei in situatiile de mai sus. Nu se incalca nicio lege a drepturilor omului. La ora 1 din noapte oare cine vrea sa vanda fier vechi?

Florin
13 februarie 2012
hoti de masini

Saptamana trecuta, miercuri seara unui vecin i-a fost furata dacia din fata blocului. A fost gasita la un centru de colectare de fier vechi de pe Aurel Vlaicu. Nu stiam ca centrele de colectare au program si noaptea, dar mai ales, daca eu ca simplu cetatean ies noaptea pe strada imediat ma opreste politia dar pe acesti hoti de fier vechi nu-i legitimeaza nimeni noaptea? Cum poate sa primeasca cineva la fier vechi un autoturism, fie el si dacie care este in stare umpecabila, fara documente, carui politai da spaga acest comerciant de fier vechi?

Nicu
13 februarie 2012
Subiect

Felicitari politistului , dar restul politistilor de ce nu au tras ? din cati erau doar unu a avut curaj ??? rusine celorlalti, Felicitari unuia singur !!!

hmm
13 februarie 2012
hmmm...

Felicitari Politiei Romana in general pentru fermitate si pentru aplicarea regulamentelor. Felicitari politistului ce a respectat regulamentul!

Mishu
13 februarie 2012
Felicitari

Bravo domnule polititst !!! Sa speram ca nu va fi tarat prin tribunalele justitiei de catre procurorii hermafroditei aleia Codruta , pentru a-si demonstra legalitatea faptelor !!! In cazul in care va fi actionat in justitie sunt dispus sa contribui cu bani pentru angajarea unui birou de avocatura renumit. Va rugam sa ne tineti informati mai departe despre acest caz !!!

alin
13 februarie 2012
bravo

Felicitari!!! Cu cat mai multi infractori inpuscati cu atat se vor potolii . Problema e ca saracu politai o sa dea cu subsemnatu petru asta de o sa i se faca rau. Asta e legea la noi, infractoru are mai multe drepturi decat politaiu.

George Cone
13 februarie 2012
Excelent

Excelent, dar trebuia impuscat si individul de la centrul de fier vechi. Ce cauta as tina deschis centrul la ora aia? Nu cumva facea si el parte din banda? Nu cumva chiar el a comandat furtul dand pontul cu adresa si locatie cu tot? Ia sa verifice politia...o sa aiba surprize! Dar oricum, bravo celui care a tras.

dani
13 februarie 2012
felicitari

politia stie tot, ala probabil nu si'a platit drepturile si d'aia a fost impuscat

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4521 secunde