Constanța marchează opt ani de la moartea unui erou

180
Constanța marchează opt ani de la moartea unui erou - pompier-1441626302.jpg
În urmă cu opt ani, militarul Iulian Arusoaei intervenea pe bulevardul 1 Decembrie 1918 la un incendiu. Pentru că proprietarul apartamentului din care ieșea fum nu a vrut să deschidă ușa, plt. maj. Iulian Arusoaei a urcat la etajul superior pentru a coborâ în apartamentul incendiat, prin exteriorul blocului, cu ajutorul unei coarde de salvare. Bărbatul și-a legat coarda de salvare de centura de siguranță, iar la câteva secunde după ce s-a desprins de pe pervaz s-a prăbușit în gol și a murit în urma impactului cu solul.

"Respect !.....și suntem datori să nu uităm ! 

07 septembrie 2015 - Opt ani de când Iulian Arusoaei a devenit nemuritor

Sublocotenent post-mortem Iulian Arusoaei 07 Septembrie 2007- comandantul Gărzii de Intervenție din cadrul Detașamentului Oraș Constanta, a cazut la datorie în timpul unei misiuni. 

Era un om nebun ... nebun ca sa salveze vieti , era o persoana deosebita , un coleg deosebit, un profesionist .Era capul si picioarele de la interventii, . Era peste tot ... pentru unii mentor, pentru altii D-zeu ...pentru mine camarad .Merita sa vorbim despre acest OM ,la trecut ,prezent si viitor....cu RESPECT si si cu datoria de a nu uita !

Iulian ar fi implinit 48 de ani pe 11 noiembrie .Născut la Vaslui, el absolvise cursurile Școlii Militare de Subofițeri Boldești - Arma Pompieri, în 1992, și din același an a fost detașat la Constanța. În urmă cu șaptesprezece ani, el a fost numit comandant al Gărzii de Intervenție a Detașamentului Oraș.

A fost un POMPIER MILITAR altruist si va ramane in amintirea noastra si sufletul nostru,acest om si-a pus viata in primejdie ca oricare din colegii lui,SACRIFICIUL SUPREM INSEAMNA A-TI DA VIATA pentru SEMENII TAI si de a-i ajuta cand nimeni nu poate...la orice intervenție punea suflet și făcea totul cu maximum de profesionalism..asa a fost si Iulian Arusoaei.

Clipa cand mori nu poti s-alegi , asa a fost sa fie ...asa a vrut bunul Dumnezeu , Iulian erou pompier... sunt sigur Iulian este inger acum si ne vegheaza din cer pe noi !

Vreau sa stii Iulian ca vom pastra in suflet amintirea ta ...suntem datori sa nu uitam !", a scris Bogdan Covalciuc pe pagina de socializare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7158 secunde