CONSTANȚA / Până și copiii de cinci ani sunt atacați de tâlhari, în plină stradă!

535
CONSTANȚA / Până și copiii de cinci ani sunt atacați de tâlhari, în plină stradă! - copil-1336478209.jpg
Nu trece zi în care să nu aibă loc o tâlhărie pe străzile Constanței. Autorii sunt tineri, iar metoda folosită este simplă: sunt doi infractori, unul o bruschează pe victimă, iar celălalt îi smulge fie lănțișorul de la gât, fie telefonul mobil, fie portmoneul din mână.

Făptașii nu se bucură, însă, prea mult de pradă, căci în general sunt prinși de polițiști după puțin timp de la comiterea faptei. Astfel, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au prins doi tineri, unul din Constanța și unul din Ovidiu, care au atacat o femeie pe stradă și i-au furat lănțișorul de la gât. Cei doi au fost prezentați Judecătoriei Constanța care a dispus arestarea lor preventivă.

Un alt tânăr, de 17 ani, a fost reținut și urmează să fie dus în fața magistraților, după ce a smuls un lănțișor de la gâtul unei fetițe de cinci anișori, care se juca în fața blocului, pe strada Tulcei.

Alți doi minori, de 16 și 17 ani, sunt cercetați în libertate după ce au atacat un copil de 13 ani pe stradă și i-au furat telefonul mobil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8361 secunde