Constanța / Perspective ale cooperării economice și comerciale dintre România si Egipt

98
Constanța / Perspective ale cooperării economice și comerciale dintre România si Egipt - vizitaccina-1379680917.jpg
Președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA), și vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, l-a primit astăzi, la sediul CCINA, pe Abd El Rahman A. Raouf, ministrul pentru afaceri comerciale și economice din cadrul Ambasadei Republicii Arabe Egipt la București.


Ministrul Raouf a fost însoțit în vizita sa, la Constanța, de managerul general al companiei XBS Energy, precum și de managerul de dezvoltare al acesteia.


"Această vizită a fost și una de stabilire a principalelor direcții de dezvoltare bilaterală. Domnul ministru a fost foarte interesat de transportul mărfurilor între România și Egipt și în special între Constanța și Alexandria. La momentul acesta, principalele mărfuri exportate spre Egipt sunt cerealele și cheresteaua. Președintele Mihai Daraban a ținut să facă precizarea că Portul Constanța nu este doar un port maritim, ci și unul fluvial, putând facilita transportul mărfurilor egiptene spre Serbia, Ungaria, Slovacia și Austria, țări care nu au ieșire la mare", au precizat reprezentanții CCINA Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3242 secunde