Constănțean "agitat" de droguri, prins de jandarmi după ce a distrus un autoturism

130
Constănțean
Joi, 24 noiembrie, în jurul orei 00.20, un echipaj de jandarmerie din cadrul detașamentului 8 jandarmi Cernavodă, a fost direcționat prin dispeceratul poliției Cernavodă în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, să se deplaseze pe strada Salciei, unde o persoană tulbura liniștea publică. 


Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat foarte agitat, lovind un autoturism ce avea și una dintre oglinzile laterale ruptă. Jandarmii au procedat la legitimarea și stabilirea identității acestuia. Când persoana a scos actul de identitate pentru a se legitima, jandarmii au sesizat că acesta încerca să ascundă ceva.


În urma percheziției corporale a bărbatului în vârstă de 22 ani cu domiciliul în Cernavodă, au fost găsite șase pliculețe autosigilante confecționate din material plastic, ce conțineau o substanță vegetală mărunțită, de culoare verde.


Jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, predând persoana în cauză lucrătorilor poliției Cernavodă, împreună cu mijloacele materiale de probă, în vederea continuării cercetărilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3859 secunde