Constănțean căutat în mare de scafandri

306
Scafandri, polițiști și curioși puteau fi zăriți, ieri, pe digul din dreptul plajei "Trei papuci", din municipiul Constanța. Cu toții scrutau, din când în când, întinsul mării, în speranța că vor observa vreun indiciu care să le arate unde se află trupul neînsuflețit al unui constănțean de 57 de ani, dispărut marți.
Potrivit oamenilor legii, Dumitru L. a venit marți la plajă, singur, spunând familiei că "vrea să se răcorească puțin". De altfel, a și anunțat că va sta puțină vreme pe malul mării iar apoi se va întoarce la domiciliu. După câteva ore, bărbatul tot nu revenise, drept pentru care, rudele au pornit în căutarea lui, pe plaja "Trei papuci", în dreptul hotelului Renya, unde obișnuia să meargă. Au găsit doar hainele, prosopul și alte lucruri de-ale constănțeanului, rămase pe plajă. Nici urmă de bărbat. În consecință, au cerut ajutorul polițiștilor de la Secția 1.
Câteva persoane aflate pe plajă au recunoscut că l-au zărit pe constănțean în timp ce se plimba pe plajă, pe dig, dar nu au văzut nici când a intrat în apă, nici să fi cerut ajutorul. Încă de marți după-amiază, în zonă au sosit scafandri de la Garda de Coastă și Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare. Deși nu există nicio certitudine, oamenii legii bănuiesc că bărbatul s-a înecat, iar trupul lui s-a prins între stabilopozi. Căutările au fost sistate la lăsarea întunericului și reluate, ieri dimineață, dar în zadar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3851 secunde