Constănțean extrădat de Marea Britanie. VEZI PENTRU CE ERA CĂUTAT!

740
Constănțean extrădat de Marea Britanie. VEZI PENTRU CE ERA CĂUTAT! - ddd-1579354901.jpg

Articole recomandate

Un constănțean căutat la nivel internațional după ce vara trecută a tras focuri de armă într-un club din stațiunea Mamaia a fost depistat în Marea Britanie, acesta fiind extrădat, preluat de polițiști de la Aeroportul Henri Coandă și introdus în arest, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, citat de Agerpres.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 35 de ani, era emis de către Judecătoria Constanța un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii publice.

"La data de 17 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au preluat și escortat, de la Aeroportul Internațional Henri Coandă - Otopeni, un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Constanța.

În zorii zilei de 7 iulie 2019, pe fondul unui conflict spontan iscat într-un club din nordul stațiunii Mamaia, bărbatul a tras două focuri de armă în plan vertical, fără a se înregistra victime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.357 secunde