Constănțean implicat într-o crimă odioasă în Elveția

910
3
Constănțean implicat într-o crimă odioasă în Elveția - fondlasugrumatsilalegatcuciorapi-1400865114.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și cu sprijinul mai multor structuri, au depistat și reținut un bărbat de 38 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea infracțiunilor de omor și furt în Elveția.

Un bărbat de 38 de ani din Constanța a fost reținut pentru că, în urmă cu mai bine de patru ani, ar fi omorât un bărbat, în Elveția.

Totul a plecat de la o propunere care nu a fost pe placul constănțeanului. Elvis Aliș Amet a văzut negru în fața ochilor când individul în al cărui apartament se afla i-ar fi făcut anumite propuneri homosexuale și astfel a pornit scandalul. Constănțeanul, spun oamenii legii, a sugrumat-o și a lovit-o în mod repetat pe victimă cu pumnii în zona capului, după ce legase mâinile și picioarele acesteia la încheieturi cu o pereche de ciorapi de damă.

Imediat după uciderea victimei, constănțeanul a părăsit locul faptei, fugind în Italia, iar la plecare a luat din locuință laptopul și telefonul mobil ale victimei, cu scopul de a îngreuna astfel identificarea sa, pe baza corespondenței electronice, spun anchetatorii.

Crima s-a petrecut la primele ore ale zilei de 23 februarie 2010, în apartamentul victimei din localitatea Vernate, cantonul Ticino, Elveția.

Întrucât între Elveția și România nu există convenție de extrădare, organele judiciare elvețiene au solicitat preluarea procedurii penale împotriva inculpatului de către statul român, astfel că a fost învestit procurorul criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Iar joi, cu sprijinul organelor de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, al Inspectoratului General al Poliției Române București - Direcția de Investigații Criminale și al Direcției de Informații și Protecție Internă din Ministerul Afacerilor Interne - Structura centrală și cea teritorială Constanța, inculpatul a fost localizat și depistat în municipiul București, fiind adus la Constanța și reținut.

Vineri, a fost formulată și propunere de arestare preventivă față de inculpat pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța. 

Comentează știrea

dr akon
24 mai 2014
crima odioasa

Draga jurnalista exista in acceptiunea ta o crima care sa nu fie odioasa???!!Ziarul asta a avut ziaristi profesionisti mai de mult.Voi sunteti epigoniile lor.

anti-ciori
24 mai 2014
Multumiri

Multumim ciorilor din ro pentru inca un plus de imagine adus tarii noastre, si, mai ales, noua tuturor. Antonesculeeeeee unde esti ca avem mare nevoie te tine acum

MMM
25 mai 2014
Un partzar... vindecat !

Tziganul asta nu avea niciun "Alis-veris" sa si-o traga in fund , asa ca l-a "vindecat" definitiv pe partzar de maladia curului...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Mai 2014
Stire din Eveniment : Hoț prins în flagrant
Pagina a fost generata in 3.4595 secunde