CONSTĂNȚEAN prins la furat de ȚIȚEI în Vrancea

100
CONSTĂNȚEAN prins la furat de ȚIȚEI în Vrancea - politia1366531659-1371382841.jpg

Articole de la același autor

Patru bărbați, dintre care doi din Prahova, unul din Constanța și unul din București, au fost prinși în flagrant, sâmbătă, 15 iunie, în localitatea Mărășești, județul Vrancea, în timp ce furau produs petrolier dintr-o conductă magistrală. La fața locului a fost găsit un autotren adaptat special pentru disimularea conținutului, care conținea peste 20 de tone de produs petrolier sustras.




În aceeași zi, polițiștii de la Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, sub coordonarea procurorilor DIICOT Călărași, au efectuat 20 de percheziții, dintre care zece în Prahova, trei în Ialomița și câte una în Călărași, Ilfov, Giurgiu, Constanța, Vrancea, Galați și București. 


Potrivit anchetatorilor, gruparea de infractori achiziționa terenuri, de regulă intravilane, unde montau instalații artizanale asupra conductelor magistrale ce transportă produse petroliere. Acestea erau ulterior racordate la conducte subterane care conduceau produsul petrolier sustras către locurile aflate în posesia suspecților. Țițeiul era transportat cu autotrenuri către diferiți destinatari, de regulă societăți comerciale, care activează în domeniul comercializării, transportării, prelucrării sau depozitării produselor petroliere, unde erau valorificate sub diferite forme.


Polițiștii și procurorii au identificat trei instalații artizanale cu ajutorul cărora se sustrăgeau produsele petroliere din magistrale, în județele Vrancea, Galați și Călărași. Prejudiciul stabilit până în acest moment se ridică la peste 200.000 lei, urmând ca în urma cercetărilor să fie stabilit cu exactitate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Iunie 2013
Stire din Eveniment : Furt de cocs din Medgidia
Pagina a fost generata in 0.5613 secunde