Constănțeni acuzați de trafic de droguri, băgați după gratii

2400
Constănțeni acuzați de trafic de droguri, băgați după gratii - catuse13494746881355237438136973-1396619299.jpg

Articole de la același autor

Doi constănțeni au ajuns după gratii, fiind acuzați că au comercializat droguri de risc și mare risc. Este vorba despre George Mitrofan și Cristian Sarafu, cei doi fiind prinși în flagrant, pe 2 aprilie, de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.OT., în flagrant, în timp ce încercau să vândă cannabis, în municipiul Constanța. 


La aceeași dată, au fost efectuate percheziții la domiciliile lor, unde au fost găsite trei cântare electronice, aproximativ  8.000 de lei, 600 de grame de cannabis, aproximativ 1.100 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, aproximativ 50 de grame de cocaină și aproximativ 500 de pliculețe auto-sigilante transparente, folosite pentru vânzarea  drogurilor.


Cei doi sunt bănuiți de trafic de droguri de risc și mare risc și de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Din cercetări a reieșit faptul că cei doi ar fi procurat și comercializat, pe raza municipiului Constanța, diferite cantități de droguri de mare risc, contra unor sume cuprinse între 380 și 400 de lei gramul. 


Cei doi au fost reținuți, iar Tribunalul Constanța a dispus arestarea lor preventivă, fiind cercetați pentru trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.499 secunde