Constănțeni la bordul vasului Costa Concordia, naufragiat pe coasta Italiei

798
1
Constănțeni la bordul vasului Costa Concordia, naufragiat pe coasta Italiei - croazieraalexandrubanescuhaos-1326717492.jpg
Mai mulți constănțeni s-au numărat printre personalul angajat pe nava Costa Concordia, cât și printre pasageri. Unul dintre angajați, Alexandru Bănescu, în vârstă de 26 de ani, a postat, astăzi, pe Facebook, câteva poze surprinse în timpul și după naufragiu.

Tatăl tânărului, Victor Bănescu, președintele Clubului de ciclism Constanța, ne-a declarat că fiul lui era angajat ca instructor de fitness, iar în momentul nefast era de serviciu. "Ne-a sunat și ne-a spus că este o problemă, că se scufundă vasul. Apoi s-a întrerupt convorbirea. După vreo două ore, a sunat din nou și ne-a anunțat că se evacuează pasagerii și că îi este frică", a povestit tatăl constănțeanului care a supraviețuit naufragiului.

În prezent, tânărul se află, împreună cu ceilalți angajați, într-un hotel de pe o insulă din Italia. "Așteaptă ca cei de la companie să le aducă niște bani pentru drum și pentru acte. Nu au nimic la ei, copilul meu era într-un tricou și într-un șort când s-a întâmplat tragedia".

Mai multe detalii despre experiențele prin care a trecut Alexandru Bănescu, în ediția print de mâine a cotidianului "Cuget Liber".

Comentează știrea

eu
16 ianuarie 2012
copy.paste, presa de la Cuget

deci, da. tânărul avea pe el un tricou și un ...sorȚ??? nu cumva era ..."șort"??? zic...nah....vedeți "Adevarul de Cta". ați copiat fără să gândiți după ei. (și ăia la fel au scris) '=)) verzelor!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.165 secunde