Constănțenii certați cu legea, amendați de polițiștii locali

248
Constănțenii certați cu legea, amendați de polițiștii locali - unweekend-1571683779.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii locali au acționat, weekendul trecut, pentru menținerea ordinii și siguranței cetățenilor. La final, ei au aplicat 169 de sancțiuni contravenționale în valoare de 32.060 lei.


Astfel, au fost înregistrate 52 de sancțiuni referitoare la normele de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice și 35 de amenzi privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. Cele mai multe abateri au vizat consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, tulburarea liniștii publice, acte obscene în spațiul public și aruncarea gunoiului pe domeniul public. 


Au fost depistate cinci persoane care apelau la mila publicului, cazurile fiind înaintate reprezentanților serviciilor sociale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială pentru luarea măsurilor legale ce se impun în astfel de cazuri. De asemenea, trei persoane au fost sancționate pentru fumatul în spații publice închise.


Tot în cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii locali, a fost aplicată o amendă pentru plimbarea unui câine periculos fără botniță pe domeniul public, iar o persoană a fost sancționată pentru desfășurarea activităților de picnic în alt loc decât cele special amenajate.


În urma verificărilor, 73 de persoane au fost amendate pentru lipsa titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport în comun, iar patru amenzi contravenționale au fost înregistrate pentru nerespectarea obligațiilor legale cu privire la eliberarea unui document de identitate, privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români.
Faptele antisociale ce țin de ordine și siguranță publică pot fi semnalate la 0241.484205 - Dispecerat sau 0799.606142 (WhatsApp)- Direcția Generală Poliția Locală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5589 secunde