Constănțenii continuă să fie sancționați pentru mizeria făcută

185
1
Constănțenii continuă să fie sancționați pentru mizeria făcută - politia-1475486351.jpg
În perioada 26.09.2016 - 02.10.2016, echipe mixte de polițiști locali și jandarmi au efectuat controale tematice în vederea respectării H.C.L 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare. 


Vizati au fost cei care aruncă resturi de tigară, hârtii ori alte mizerii pe aleile din parcuri, dar și deținătorii animalelor de companie, care nu strâng după propriile patrupede.


Astfel, polițiștii locali au aplicat 12 sancțiuni în conformitate cu H.C.L 184/2013 cu valoare aplicată de 3000 lei (6 sancțiuni pentru coji de semințe, 1 sancțiune pentru resturi de țigară, 1 sancțiune pentru mizeria lăsată de animalul de companie scos la plimbare).
Au primit avertisment un număr de 4 persoane. Toți și-au asumat vina, exprimându-și părerea de rău pentru gestul făcut. Mai mult, au strâns mizeria lăsată.


Comentează știrea

locuitor
3 octombrie 2016
ca la noi, la nimeni !

Credetzi ca rezolvatzi ceva ?! Peste tot este la fel si chiar mai rau ! La Tomis stam bine ! Chiar nu avetzi ce face si facetzi, mai bine uitatzi-va la gunoiul ascuns sub pres, si la cate nu se rezolva-n orasul acesta frumos, dar ca sa abatezi atentzia de la nerealizarile politicienilor, va ocupatzi, de fapt de chestiuni, ce nu intereseaza pe oamenii din Constantza, mai bine mergetzi cu : microbuzele si vedetzi cum circula oamenii batjocoritzi pe banii lor, mergetzi prin oras si vedetzi gunoaiele care au acaparat urbea, cei abilitatzi, mergetzi continuuuuuu la ghenele de gunoi, unde rromii fac prapad, desfac pungile cu resturi menajere si este o mizerie si o infectzie totala, chiar nu vedetzi, chiar nu auzitzi ce se petrece-n jurul dumneavoastra / nostru / tututuror, buruienile au acaparat orasul nostru "european", strazile Constantzei si curatzenia lasa de dorit, totul, parca sta sa planga, drumurile au aspectul, unui "sat uitat de lume" si parca toate-s bune si frumoase-n orasul nostru, doar problema lui Teodosie si eparhiei Tomisului, ramasesera nerezolvate ?! Ne abatetzi atentzia de la adevaratele : nereguli, probleme cu care ne confruntam, noi, oamenii platitori de taxe si impozite ! Totul este cusut ca atza rosie, RUSINEEEE ! De vina sunt toate partidele : psd, pnl, pntcd..........., care in cei 26 de ani, s-au perindat la conducerea Constantzei, s-au perindat copiii fostilor si actualilor comunisti, care democratzie, de unde democratzie, doar vorbe, unde-s faptele democratziei?! Chiar creditzi, ca ne putetzi mintzi si duce cu zaharelul, ca pe copii si catzei ?i

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8736 secunde