Container cu mărfuri contrafăcute descoperit în Portul Constanța Sud Agigea

617
1

Articole de la același autor

Un container cu mărfuri contrafăcute a fost descoperit de polițiștii constănțeni în Portul Constanța Sud Agigea.
Lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime, în colaborare cu inspectori din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud Agigea, acționând pe linia prevenirii și combaterii operațiunilor de import - export a produselor contrafăcute ori piratate, au efectuat un control asupra mărfurilor existente într-un container, sosit în Portul Constanța Sud Agigea, la data de 4.11.2011, destinatarul mărfurilor fiind o societate comercială din județul Ilfov.
În urma controlului s-a constatat că, în interiorul containerului, se aflau 272 colete conținând jucării din pluș, înscrise în documentul electronic de import.
De asemenea, în containerul în cauză au fost identificate 960 seturi jucării din plastic, 14.090 jucării din pluș, 3.600 mașinuțe cu radiocomandă și 3.600 păpuși din plastic reprezentând modele sau purtând însemne ale unor mărci protejate.
Bunurile au o valoare de piață estimată la 60.000 de lei.


Comentează știrea

Horhe
7 decembrie 2011
MmmDa

La atitia ani de la desfiintarea Zonei Libere Constanta Sud Agigea , inca se mai gasesc in zona containere cu marfa interzisa . Mai politisti mai , in afara de jucarii nu a-ti gasit si containere cu tigari , droguri si arme sau pe acelea nu aveti voie sa le descoperiti ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5199 secunde