Contrabandă cu peste 40 de kilograme de icre

284

Articole de la același autor

În cursul zilei de 17 martie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul IJPF Tulcea, în baza activităților informativ-operative și în cooperare cu un inspector piscicol de la Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură Tulcea, l-au depistat, pe raza punctului de trecere bac Tulcea - Tudor Vladimirescu, pe Viorel B., de 52 de ani, din municipiul București, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 41 kg icre știucă, în perioadă de prohibiție, și 20 kg pește (specia știucă), fără a poseda documente legale.
Cantitatea de icre, în valoare de 5.330 lei, și peștele, în valoare de 160 lei, au fost predate unei societăți comerciale de profil din Tulcea.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră, agent Marius Niculescu, polițiștii de frontieră i-au întocmit celui în cauză un dosar penal.
La nivelul DPF Constanța respectiva captură de icre este cea mai mare din ultimii cinci ani.
Tot în ziua de 17 martie a.c., la SPF Cernavodă, polițiștii de frontieră au depistat patru persoane din localitatea Ostrov, județul Constanța, care dețineau într-o barcă opt plase monofilament (în lungime totală de peste 300 metri) și cantitatea de aproximativ 35 kg pește (specii diferite) fără a avea documente justificative de proveniență a mărfii. Plasele au fost ridicate în vederea confiscării, iar peștele a fost predat spre valorificare unei societăți comerciale de profil.
Celor patru li s-au întocmit actele premergătoare urmăririi penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2067 secunde