Concurs Contrabandă cu pește, la Tulcea, și cu struguri, la Brăila

395

Articole de la același autor

La data de 16 ianuarie a.c., la ora 21,30, polițiștii de frontieră din cadrul detașamentului de intervenție al IJPF Tulcea au acționat pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră, agent Marius Niculescu, cu această ocazie a fost prins, între Murighiol și Tulcea, Viorel Constantin, de 25 de ani, din București, care transporta, cu o autoutilitară înmatriculată în București, 1.149 kg pește (specii diferite), din care, pentru 704,4 kg, nu poseda documente legale.
Cantitatea de pește pentru care nu existau acte justificative, în valoare de 3.201 lei, a fost predată unei societăți de profil din Tulcea, iar autoturismul a fost lăsat în custodie tânărului.
Polițiștii de frontieră au întocmit actele premergătoare lucrării penale, conform art. 56, ind. 2, lit. g din Legea 192/2001 modificată.
În aceeași zi, la ora 13, lucrători ai IJPF Brăila au depistat-o, pe șoseaua de centură Brăila - Focșani, pe Zenovia Fiodor, de 21 de ani, din Republica Moldova, care transporta, cu o autoutilitară proprietate perso-nală, 3.200 kg struguri de masă.
Conform agentului de poliție Marius Niculescu, cantitatea de struguri, de proveniență Republica Moldova, în valoare de 7.616 lei, a fost confiscată și predată spre comercializare unei societăți de profil din Brăila.
Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei, conform art. 1, lit. e din Legea 12/1990 actualizată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.07 secunde