Contrabandă cu sute de litri de motorină, pe Dunăre

170
Contrabandă cu sute de litri de motorină, pe Dunăre - 11augustmotorinagarda-1407759439.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră au surprins un constănțean și un cetățean bulgar, în momentul în care făceau contrabandă cu motorină.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, puțin după miezul nopții, polițiștii de frontieră de la Cernavodă, aflați în misiune de patrulare pe Dunăre au observat o barcă cu motor legată de un șlep sub pavilion Bulgaria. 


În urma verificărilor, în barca din lemn au fost găsite trei butoaie metalice încărcate cu produs petrolier, pentru care constănțeanul de 36 ani nu a putut prezenta documente justificative. Bărbatul în cauză a declarat că s-a înțeles cu un membru de echipaj de pe șlepul motor pentru a intra în posesia unei cantități de motorină.


Cercetările la bordul șlepului motor, desfășurate în prezența comandantului, au scos la iveală faptul că mecanicul-șef, un cetățean bulgar de 57 ani, a sustras cantitatea de 460 litri de motorină din tancul de combustibil și i-a oferit-o românului.

Polițiștii de frontieră au confiscat cei 460 litri de motorină, evaluați la 2.070 lei, precum și barca cu motor, bunuri evaluate la aproximativ 4.000 lei. Cei doi bărbați sunt anchetați penal.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Iulie 2014
Stire din Eveniment : Ghiozdane confiscate la Agigea
Pagina a fost generata in 1.2061 secunde