Controale în mall-uri. Poliţiştii verifică certificatele verzi

362
1
Controale în mall-uri. Poliţiştii verifică certificatele verzi - controaleinmall-1635247308.jpg
Polițiștii și jandarmii constănțeni au desfășurat, marţi, 26 octombrie, o acțiune pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării noilor reglementări legislative, pentru prevenirea efectelor pandemiei de Covid-19.

Reamintim că, începând cu 25 octombrie, circulația, în intervalul orar 22:00 – 5.00, este interzisă în toate zilele săptămânii pentru persoanele care nu dețin certificat verde, cu precizarea că persoanele nevaccinate pot circula în acest interval orar pe baza declarației pe proprie răspundere, a adeverinței de la angajator sau a legitimației de serviciu, în timp ce persoanele vaccinate pot circula fără restricții. De asemenea, programul de funcționare al agenților economici este stabilit în intervalul orar 5.00 – 21.00, inclusiv pentru centrele și parcurile comerciale, unde accesul este permis doar pentru persoanele care dețin certificat verde. Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, pentru toate categoriile de persoane, fie ele vaccinate, trecute prin boală sau nevaccinate. Este interzisă organizarea de petreceri private (nunți, botezuri etc.).

„Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație”, transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3957 secunde