Controale rutiere. Vizați: șoferii care nu poartă centura

89
Controale rutiere. Vizați: șoferii care nu poartă centura - sofer-1371540404.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri au organizat, pe parcursul a 24 de ore, mai multe acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere grave. Astfel, la nivelul județului Constanța, oamenii legii au dat 447 de amenzi, în valoare de 66.675 de lei. Nu mai puțin de 374 de șoferi care au condus fără a avea centura de siguranță s-au ales cu o amendă de 150 de lei. De asemenea, 11 conducători auto s-au trezit cu amenzi usturătoare pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. În plus, șapte pietoni au fost amendați pentru că au traversat prin loc nepermis. 

"Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să folosească centura de siguranță, atunci când sunt în trafic atât conducătorii auto cât și pasagerii acestora", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța.

De asemenea, oamenii legii au reținut patru permise de conducere, dintre care două pentru șoferii care au depășit neregulamentar și unul pentru un conducător auto care a "uitat" să acorde prioritate unui pieton. În plus, polițiștii rutieri constănțeni au depistat un șofer care s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice. De menționat este și faptul că oamenii legii au retras două certificate de înmatriculare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6238 secunde