Copii proveniți din familiile afectate de inundații au ajuns în taberele organizate

235
Mai mulți copii care locuiesc în zonele din Moldova afectate de inundații au intrat sub tutela polițiștilor din Constanța. Cei 47 de micuți vor sta pe litoral, timp de o săptămână, în tabere organizate special pentru ei de Ministerul Administrației și Internelor, în Complexele de Agrement din stațiunile Mamaia și Saturn, aflate în administrarea proprie.
Pentru acești copii, au fost pregătite programe și activități sportive, artistice, jocuri, concursuri, precum și vizitarea unor obiective turistice sau istorice. Pe durata taberelor, ei sunt însoțiți și supravegheați de cadre didactice.
De asemenea, începând de luni, 16 august, alți 20 de copii vor participa la o tabără cu durata de cinci zile organizată de Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina.
Ministerul Administrației și Internelor a organizat începând cu data de 1 august, pentru 180 de copii care provin din familiile afectate de inundațiile din zona Moldovei, tabere cu o durată cuprinsă între cinci și zece zile, în spațiile de cazare aflate în administrarea proprie sau a Poliției și Jandarmeriei Române.
Până în prezent, 113 copii au participat la aceste tabere, organizate la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina, Baza de Pregătire și Cazare Snagov, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, Centrul de Pregătire și Perfecționare Jandarmi Tășnad.
Taberele organizate de Ministerul Administrației și Internelor pentru copiii ce provin din zonele afectate de inundații din Moldova se vor încheia la data de 23 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.758 secunde