Copiii din Constanța, învățați de polițiști cum să combată violența

163
Copiii din Constanța,  învățați de polițiști cum să combată violența - copiiidinconstanta-1426270045.jpg

Articole de la același autor

Elevi din mai multe instituții de învățământ constănțene vor lua parte, sâmbătă, între orele 16.00 - 20.00, la Maritimo, la o activitate interactivă de prevenire a victimizării minorilor, cât și de prevenire a comportamentelor antisociale, intitulată "Caravana Isteților - Știu, mă informez, deci sunt cel mai bun!".

Polițiștii structurii de prevenire a criminalității vor discuta cu copiii, oferindu-le sfaturi și răspunsuri la întrebări, astfel încât să dezvolte spiritul de cetățenie activă încă de la vârste fragede, respectul față de aproapele nostru, vor oferi sfaturi pentru a preveni violențele și comportamentul delincvent în rândul acestora, precum și aspecte de prevenire a victimizării minorilor.

Așadar, concursurile cu tematică preventivă și rutieră se vor îmbina cu dansul și pictura. Activitatea este organizată în cadrul parteneriatelor încheiate de către Inspectoratul General al Poliției Române - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității cu Pro Educație Consulting Publishing. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9382 secunde