COPIL BĂTUT PÂNĂ LA SÂNGE, CU O NUIA, CHIAR DE TATĂL SĂU. AGRESORUL, RECLAMAT DE SOȚIE

1534
COPIL BĂTUT PÂNĂ LA SÂNGE, CU O NUIA, CHIAR DE TATĂL SĂU. AGRESORUL, RECLAMAT DE SOȚIE - 646x404-1507029166.jpg

Articole recomandate

Soluție mai puțin întâlnită într-un caz de violență în familie. Polițiștii arădeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Nădlac pentru că și-a bătut crunt copilul cu o nuia. Cea care l-a reclamat la poliție pe agresor a fost chiar soția lui.


Bărbatul de 48 de ani era băut atunci când și-a lovit copilul. Le-a spus polițiștilor că făcuse prostii și a vrut să îl sperie. L-a lovit cu o nuia de mai multe ori. Băiatul are răni pe tot corpul. Iar mama acestuia s-a îngrozit când a aflat ce s-a întâmplat, iar la două zile după incident a anunțat autoritățile.

Copilul nu a fost spitalizat, dar i s-a scos un certificat medico-legal. Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru violență în familie.


"În cursul acestei zile, polițiștii orașului Nădlac au fost sesizați de către mama unui băiat, în vârstă de 9 ani, despre faptul că, la data de 30 septembrie, soțul acesteia, în timp ce afla într-un imobil de pe raza localității Nădlac, fiind în profundă stare de ebrietate, în jurul orelor 16.00, și-ar fi agresat propriul copil cu o nuia, provocându-i răni pe toată suprafața corpului. În cauză s-a dispus efectuarea unui control de specialitate, în urma examinării medico – legale, minorul necesitând 3-4 zile de îngrijiri medicale. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea bărbatului de 48 de ani, pe baza de ordonanță de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. ARAD", au declarat reprezentanții IPJ Arad, citați de adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2125 secunde