La un pas de tragedie

Copil de doi ani, căzut în fântână, la Năvodari

221
Copil de doi ani, căzut în fântână, la Năvodari - fantana-1368394301.jpg
Un băiețel de numai doi ani se zbate între viață și moarte după ce a căzut, ieri, în fântâna din curtea în care locuiește, din cartierul Midia sat din orașul Năvodari. 

Se pare că micuțul se juca cu fratele său mai mare, în timp ce părinții făceau un grătar. Lăsați nesupravegheați, cei doi s-au apropiat prea mult de fântâna improvizată din curte, iar cel mic s-a dezechilibrat și a căzut. Părinții au auzit imediat strigătele fratelui mai mare și s-au grăbit să vadă ce s-a întâmplat. Tatăl s-a chinuit timp de mai bine de un sfert de oră să-l scoată pe cel mic din fântână. Între timp, pompierii, polițiștii, dar și cadrele medicale constănțene, cu elicopterul SMURD, se îndreptau către locul în care s-a produs evenimentul. Medicii de pe elicopter l-au găsit pe micuț inconștient, fără puls. După ce l-au resuscitat timp de mai bine de 45 de minute, copilul a fost stabilizat și a fost transportat de urgență, cu elicopterul, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde se află în stare critică.

Se pare că părinții micuțului sunt cunoscuți în sat ca și consumatori de băuturi alcoolice, iar scandalul era la ordinea zilei. Polițiștii constănțeni, dar și Protecția Copilului au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs nefericitul incident. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1268 secunde