Copil de doi ani şi opt luni, dar şi mama sa, răniţi într-un accident rutier

197
Copil de doi ani şi opt luni, dar şi mama sa, răniţi într-un accident rutier - accident-1681809960.jpeg
Un copil, în vârstă de doi ani şi opt luni, şi mama lui au ajuns marţi la spital după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, în comuna Mihăeşti, sat Negreni, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, scrie Agerpres.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au anunţat că în eveniment au fost implicate două autoturisme, la faţa locului fiind găsite trei victime, neîncarcerate, care prezentau traumatisme uşoare.

"Mama şi minorul de 2 ani şi 8 luni au acuzat dureri la nivelul capului şi membrelor superioare. Acestea au fost evaluate la locul intervenţiei, fiind ulterior preluate şi transportate la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Cea de a treia victimă, şoferul celui de al doilea autoturism implicat, a refuzat evaluarea medicală", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis dosar penal şi fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6491 secunde