Copilă de 12 ani, vândută de mamă pentru suma de 4.000 euro

301
Copilă de 12 ani, vândută de mamă pentru suma de 4.000 euro - fata-1639726746.jpg

Articole recomandate

Vândută de mamă pentru 4.000 de euro, lăsată însărcinată la doar 12 ani, iar mai apoi răpită din spital cu tot cu bebeluș. Este cazul incredibil al unei fete din Vaslui.


O fetiță de doar 12 ani este protagonista unei adevărate telenovele. Mama copilei a vândut-o pe aceasta unui clan din Murgeni, unde a fost luată de soție de un tânăr care, la momentul acela, era și el minor, având doar 17 ani. 


În luna august a acestui an, fata a adus pe lume un băiețel, la spitalul din Vaslui, iar medicii au rămas înmărmuriți când au văzut fetița de doar 12 ani venită să nască, ea neavând nici măcar forme legale (certificat de naștere).


A fost anunțată imediat Protecția Copilului, care a preluat cazul. Astfel, mama și copilul au fost duși la un centru de protecție din Bârlad, unde au fost instituționalizați.




Între timp, cu banii câștigați de pe urma fetei, mama a plecat în străinătate. Dar nu a durat mult și a ajuns în arest într-un stat al Uniunii Europene. 


Familia tânărului însă, s-a simțit obligată să își ia înapoi ori banii, ori fata. Așa că au pus la cale un plan, astfel încât să își scape și fiul de dosarul pentru viol. 


Mama minoră, de etnie rromă, a ajuns sâmbătă, 11 decembrie, la spital cu bebelușul. Aceasta a fost internată la spitalul din Bârlad pentru tratarea unei viroze respiratorii a micuțului. 


“A fost sesizată încă din august poliția și Tribunalul Vaslui de cazul minorei, deoarece tatăl ei este mort, iar mama a vândut copila pe 4000 de euro, ca să plece din țară, unui tip de 17-18 ani. Tribunalul Vaslui a dispus preluarea copiilor, adică atât a mamei de 12 ani cât și a copilului nou născut, de către Protecția Copilului, și au fost duși într-un centru la Bârlad. S-a dispus întocmirea unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cazul fiind în lucru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5597 secunde