Copilă de 14 ani, dispărută de acasă

96
Copilă de 14 ani, dispărută de acasă - politia3-1366981242.jpg
Polițiștii din Lumina au fost sesizați, vineri dimineață, cu privire la dispariția Paraschivei Maria Ursu, în vârstă de 14 ani, din localitatea Sibioara. Aceasta a plecat de acasă de pe 24 aprilie și nu a revenit până în prezent. Polițiștii constănțeni, însoțiți de criminaliști, câini de urmă, dar și jandarmi, au început căutările pentru a o găsit pe minoră. 

Fata are 1.65 metri înălțime, 45 de kilograme, constituție astenică, păr șaten deschis spre blond, scurt până la nivelul bărbiei, ochi albaștri, fața ovală, nasul turtit și urechi mari. De asemenea, copila de 14 ani prezintă, în partea dreaptă a buzei superioare, o cicatrice de aproximativ doi centimetri, iar buza inferioară este proeminentă, în urma unei mușcături de câine. La data dispariției, fata purta o bluză din lână neagră, decoltată, cu șnur în zona abdomenului, un tricou alb, cu mâneci mov, jeanși albaștri, purta pe cap o șapcă kaki, iar în picioare purta pantofi cu toc de patru-cinci centimetri, maro deschiși.

Cetățenii care pot furniza orice informații în legătură cu această persoană sunt rugați să contacteze Postul de Poliție Lumina sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Eveniment : A plecat de acasă. Ați văzut-o?
Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Tânăr dispărut. L-ați văzut?
Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Minoră dispărută. Ați văzut-o?
Pagina a fost generata in 0.5044 secunde