Copilul acroşat de o betonieră, în timp ce se plimba cu bicicleta, a decedat

287
Copilul acroşat de o betonieră, în timp ce se plimba cu bicicleta, a decedat - smurd48780838-1685599955.jpg
Copilul în vârstă de 13 ani, accidentat, miercuri, pe DN 15D, pe raza comunei Ştefan cel Mare, a decedat, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

"Victima a fost găsită în stare de inconştienţă şi cu multiple traumatisme produse în urma accidentului rutier. Copilul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, însă medicii ai fost nevoiţi să declare decesul", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

"Din primele informaţii se pare că minorul în vârstă de 13 ani, aflat cu bicicleta pe DN 15 D, ar fi fost acroşat de un autovehicul mare. În cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Poliţiştii iau în calcul varianta conform căreia şoferul betonierei ar fi acroşat copilul cu bara, fără să-şi dea seama, după care şi-a continuat drumul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9535 secunde