Corneliu Vadim Tudor, internat de urgență la spital

443
1
Corneliu Vadim Tudor, internat de urgență la spital - corneliuvadimtudor-1362230196.jpg
Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost internat de urgență noaptea trecută la Spitalul Miltar. Informația a fost confirmată de fostul senator PRM Ion Cârciumaru, cel care a lucrat în instituția bucureșteană și cel care a și vorbit cu liderul PRM. " E bine. Da (a suferit o cădere de tensiune, n.red.). Am vorbit cu el, i se fac analize din zece în zece minute, nu știu cât va sta internat", a declarat pentru Realitatea.net, Ion Cârciumaru.
"E la Terapie intensivă, a trecut de momentul greu, se simte bine. Nu am intrat în detalii, dar da, a fost un moment greu. E un lider puternic", ne-a declarat fostul senator PRM Marius Marinescu.

Corneliu Vadim Tudor are 63 de ani și este europarlamentar.




Comentează știrea

crestin
2 martie 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6071 secunde