CRĂCIUN CU FAPTE BUNE! Tom Hanks le-a plătit mâncarea tuturor clienților unui fast food

322
CRĂCIUN CU FAPTE BUNE! Tom Hanks le-a plătit mâncarea tuturor clienților unui fast food - shutterstock7898420om-1545825629.jpg

Articole recomandate

Actorul american Tom Hanks, care are reputația de a fi unul dintre cei mai amabili oameni de la Hollywood, i-a surprins pe clienții unui fast food, unde și-a făcut apariția și a anunțat că va plăti toate comenzile celor care stăteau la coadă, potrivit contactmusic.com.


În imaginile și clipurile video apărute între timp pe rețelele de socializare online, Tom Thanks, în vârstă de 62 de ani, poate fi văzut luând masa cu soția sa, actrița Rita Wilson, la sfârșitul săptămânii trecute, la un local din rețeaua In-N-Out Burger din Fontana, California.

"Tom a dat autografe pe șepci In-N-Out hats și a făcut poze cu toată lumea. A fost drăguț, a râs, a vorbit cu toată lumea. Ne-a urat 'Crăciun fericit!' când a ieșit", a declarat un martor, scrie Mediafax.

Starul, care ar putea juca rolul lui Geppetto într-un film live action "Pinocchio" produs de Disney, este cunoscut pentru acțiunile sale caritabile.

Actorul dublu laureat cu Oscar - pentru rolurile din "Forrest Gump" (1994), de Robert Zemeckis, și "Philadelphia" (1995), de Jonathan Demme - a mai jucat în filme precum "Bridge of Spies" (2015), de Steven Spielberg, "Inferno", de Ron Howard, "Apollo 13" (1995), de Ron Howard, "Saving Mr. Banks: În căutarea poveștii/ Saving Mr. Banks" (2013), de John Lee Hancock.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2594 secunde