Crima care a șocat România. Trei copilași, uciși de tatăl lor

587
1
Crima care a șocat România. Trei copilași, uciși de tatăl lor - crima11-1468677541.jpg

Articole recomandate

Trei copii de șase, patru și, respectiv, un an, din Vâlcele, Cantemir, au fost omorâți prin tăiere, azi, în jurul orei 1:30, de chiar tatăl lor, în vârstă de 33 de ani, care, după o tentativă nereușită de suicid, a raportat el însuși crima, a declarat pentru deschide.md șeful Inspectoratului de Poliție Cantemir, Victor Zacrevschi, scrie argumentul.info


Potrivit sursei citate, tragedia s-a întâmplat după ce bărbatul s-a certat cu soția sa, aceasta plecând la Chișinău. 


"Era conștient, tot ieri fusese la primar, care i-a promis un ajutor social pentru copii. Aveau o familie normală, niciunul dintre părinți nu consuma băuturi alcoolice și nu stăteau la evidență psihiatrică. Copiii erau îngrijiți, spălați, curați, în casa era ordine. Nimeni nu poate explica gestul", a spus oficialul, precizând că, din mărturiile acumulate, bărbatul își iubea copiii, iar săptămâna trecută a stat cu unul dintre ei la spital.


Întrucât crima a fost comisă după miezul nopții, poliția presupune că copiii ar fi fost omorâți în timp ce dormeau.

"Înainte de a-și pune capăt zilelor, bărbatul a scris o scrisoare de adio, în care spune că și-a iubit soția și încă o iubește. El a încercat să-și taie venele, dar medicii l-a găsit viu și, la spital, starea lui de sănătate a fost stabilizată. Între timp, soția a venit acasă și a fost audiată", a mai spus Victor Zacrevschi. 


Poliția a pornit dosar penal pe omor în condiții deosebit de grave, iar după ce va fi externat, bărbat va fi reținut. 


Comentează știrea

Ismailviabrussel
16 iulie 2016
!!!

Joc să fie pentru guvernul României crimele vor veni pe capete .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1323 secunde