CRIMĂ ÎN CENTRUL CONSTANȚEI

2091
2
CRIMĂ ÎN CENTRUL CONSTANȚEI - crimabriceag-1357725464.jpg
O crimă teribilă s-a petrecut, luni seara, la Constanța, pe strada Soveja. Doi oameni ai străzii s-au luat la harță, unui dintre ei înfigând un briceag în celălalt. Bărbatul înjunghiat nu a mai avut nicio șansă și s-a stins în drum spre spital. Luni seara, în jurul orelor 19, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați, prin numărul de urgență 112, cu privire la faptul că pe strada Soveja, din zona Tomis 3, are loc un scandal. 


Polițiștii deplasați la fața locului l-au găsit pe bărbatul de 27 de ani întins pe asfalt, lângă un cămin al rețelei de termoficare. Tânărul era inconștient și plin de sânge. Imediat, o echipă formată din ofițeri ai Serviciului Investigații Criminale și criminaliști din cadrul IPJ Constanța s-au deplasat la fața locului pentru cercetări. 


L-a înjunghiat pentru că își adusese aminte de o problemă veche 


Polițiștii au constatat faptul că cel care l-a înjunghiat pe tânărul de 27 de ani era băut și căuta scandal. Acesta i-a cerut socoteală pentru o problemă mai veche, de care își adusese aminte. Nici nu a așteptat vreun răspuns că a scos briceagul și l-a înjunghiat, de mai multe ori, la nivelul piciorului drept. Imediat, la fața locului a ajuns și o ambulanță, care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență, însă, în drum spre spital, bărbatul a decedat. 


Ucigașul este tot un om al străzii 


Atacatorul a fugit de la fața locului, sperând că nu va fi tras la răspundere pentru ceea ce a făcut. Polițiștii Secției 3 au reușit să-l prindă și l-au identificat ca fiind Constantin F., de 24 de ani, din Constanța, cunoscut, de asemenea, ca un om al străzii. Tânărul de 24 de ani a fost reținut pe loc, pe bază de ordonanță. Ieri, acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Magistrații au dispus arestarea tânărului pentru 29 de zile. 


Cadavrul a fost depus la Morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor care au condus la decesul acestuia. 


Comentează știrea

bobo
9 ianuarie 2013
CEL MAI SIGUR ORAS :))

NU ASTA ATI ALES LA VOTUL DIN 10 IUNIE, UN EDIL CARE SA FIE INTERESAT DE SOARTA VOASTRA, LINISTE, RESPECT= CIVILIZATIE. DACA ATI STAT DEOPARTE SI NU ATI FOST LA VOT, NU ATI DISCUTAT CE CEI APROPIATI SA-L VOTATI PE PRINCIPALUL CANDIDAT A LUI MAZARACHINII ACUM MANDRITIVA CU ACEASTA URBE DE CACAT.

bobo
9 ianuarie 2013
CEL MAI SIGUR ORAS :))

"PRINCIPALUL CONTRACANDIDAT" ...

Răspuns la: CEL MAI SIGUR ORAS :))
Adăugat de : bobo, 9 ianuarie 2013
NU ASTA ATI ALES LA VOTUL DIN 10 IUNIE, UN EDIL CARE SA FIE INTERESAT DE SOARTA VOASTRA, LINISTE, RESPECT= CIVILIZATIE. DACA ATI STAT DEOPARTE SI NU...

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Crimele care au îngrozit Constanța
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Criminal la 18 ani: a ucis cu o bordură!
Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Actual : Mărturii șocante din "școala groazei"
Pagina a fost generata in 0.787 secunde