Crimă în stil mafiot! Om de afaceri din Constanța, ucis, împachetat și ascuns în portbagajul propriei mașini

1614
1
Crimă în stil mafiot! Om de afaceri din Constanța, ucis, împachetat și ascuns în portbagajul propriei mașini - fondcrimainstilmafiot-1428593164.jpg

Articole de la același autor

Descoperire macabră, miercuri seara, pe o stradă din apropierea Secției 9 Poliție București. Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în portbagajul unei mașini cu numere de Constanța. Polițiștii au deschis o anchetă și spun că, cel mai probabil, este vorba despre o crimă.

Polițiștii din Capitală au fost alertați, miercuri seara, despre faptul că un cadavru se află înghesuit în portbagajul unei mașini. Mai mulți muncitori care lucrau la refacerea trotuarelor în cartierul Pantelimon au vrut să mute mașina care stătea abandonată pe marginea drumului. În momentul în care s-au apropiat de autoturism au simțit un miros înțepător și au chemat Poliția. În portbagajul unui Opel argintiu cu numărul de înmatriculare CT 18 PER, anchetatorii au descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat, învelit într-o folie de plastic și introdus într-o geantă. Bărbatul ar fi fost îmbrăcat cu un costum, încălțat în pantofi și a fost găsit cu genunchii la piept, în poziția fetusului.

"Principala versiune de anchetă în acest dosar este de omor. De menționat faptul că mașina era folosită de o persoană care a fost declarată cu ceva timp în urmă dispărută pe raza municipiului București", a declarat Radu Gavriș, șeful Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei.

Cum a murit

Imediat, oamenii legii au început investigațiile. Astfel au aflat faptul că autoturismul este înregistrat pe numele unul lanț hotelier de pe litoral, deținut de un om de afaceri din România.

Surse din cadrul Poliției Capitalei spun că persoana găsită moartă ar putea fi un cetățean sirian de 52 de ani, pe nume Moustafa Haj Saleh, care a fost dat dispărut de familie în luna decembrie a anului trecut. Culmea, autoturismul în care a fost găsit mort era chiar mașina sa de serviciu, acesta fiind om de afa-ceri. Mașina ar fi fost raportată ca furată în urmă cu câteva săptămâni, de pe raza municipiului București. Localnicii ar fi declarat faptul că autoturismul cu numere de Constanța ar fi fost parcat în acea zonă de mai multe săptămâni.

Anchetatorii spun că bărbatul ar fi locuit atât în Constanța, unde ar fi avut un apartament în resortul Phoenicia din Mamaia Nord, dar și în București, acolo unde locuiesc soția și copilul său. Se pare că în momentul în care a dispărut, bărbatul nu ar fi avut bani asupra sa.

În urma necropsiei se va stabili cu exactitate identitatea victimei, modul în care acesta a decedat, dar și data la care a murit. 

Comentează știrea

adi
13 aprilie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3712 secunde