CRIMĂ ÎNTRE VECINI! I-a lăsat cadavrul în plină stradă, după ce s-ar fi uitat "cu poftă" la iubita de 60 de ani

780
CRIMĂ ÎNTRE VECINI! I-a lăsat cadavrul în plină stradă, după ce s-ar fi uitat

Articole recomandate

Un bărbat din Bacău și-a omorât vecinul din cauza geloziei. Motivul a fost că vecinul s-ar fi uitat cu poftă la iubita ucigașului, o femeie în vârstă de 60 de ani. Pentru fapta comisă, riscă să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor. 


Cei doi vecini se înțelegeau foarte bine și mergeau destul de des împreună la un bar. Asta până aseară, când iubita criminalului a venit să își recupereze bărbatul de la bar. În acel moment, i s-a părut că vecinul se uită suspect la femeia lui și a început să-l certe. Omul a încercat să-i explice că se înșeală și nu are dreptate, însă fără succes.

Când și-a dat seama că l-a omorât, ar fi luat cadavrul și l-a mutat în stradă, însă nu a trecut mult timp și trupul plin de sânge a fost descoperit. "Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de omor. Urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă", a declarat Cristinel Ciocântă, procuror șef Secția Urmărire Penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, potrivit Observator.tv







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0256 secunde