CRIMĂ ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER! Tată și fiu, găsiți morți în locuința lor. Ce spun vecinii

776
CRIMĂ ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER! Tată și fiu, găsiți morți în locuința lor. Ce spun vecinii - constanta15028961401508747322153-1540972611.jpg
Doi bărbați au fost găsiți morți, marți seară, într-un apartament din orașul Satu Mare, iar anchetatorii cred că au fost uciși, astfel că au loc razii pentru identificarea suspecților. Victimele sunt un bărbat de 74 de ani și fiul acestuia, de 36 de ani, care au fost găsiți decedați de către o rudă.



Polițiștii din Satu Mare au primit, marți seară, un apel la 112 de la o femeie care a anunțat că a găsit într-un apartament de bloc din cartierul Micro 15 trupurile a două rude. Locuința era răvășită, semn că s-au căutat valori.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, victimele erau tată și fiu, cu vârste de 74 și 36 de ani, locuind în același apartament de bloc din cartierul Micro 15. Băiatul era cunoscut cu un handicap și era imobilizat în pat, unde a fost găsit, în timp ce corpul tatălui său era pe podea.

Conform surselor, vecinii din bloc au relatat că marți după-amiază au auzit scandal în apartamentul celor doi. Una dintre locatare a contactat o rudă a familiei, care a ajuns în cursul serii și a sunat la Poliție după ce a descuiat apartamentul.

Principala ipoteză a polițiștilor este că cei doi au fost uciși, însă nu au oferit informații cu privire la rănile suferite de victime.

În oraș au fost organizate razii pentru identificarea autorilor, care ar putea fi persoane fără adăpost din zonă, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5118 secunde