CRIMĂ TERIBILĂ: FEMEIE UCISĂ CU 42 DE LOVITURI DE CUȚIT, în Constanța!

883
CRIMĂ TERIBILĂ: FEMEIE UCISĂ CU 42 DE LOVITURI DE CUȚIT, în Constanța! - xcrimamedeea-1632133749.jpg

Articole recomandate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au reținut un bărbat de 41 de ani, acuzat de omor calificat. Suspectul este acuzat că și-a ucis cumnata – sora concubinei – cu zeci de lovituri de cuțit.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc pe fondul unui conflict în familie, în după amiaza zilei de duminică, 19 septembrie. Suspectul s-a certat cu concubina, iar sora acesteia era prezentă. La un moment dat, sora concubinei i-ar fi spus acesteia să ia fetița și să plece amândouă cu ea, urmând să pună în vânzare casa pe care o împărțea cu suspectul. Înfuriat peste măsură, suspectul a pus mâna pe un cuțit și a lovit victima de 42 de ori, provocându-i răni la nivelul toracelui, abdomenului, dar și a mâinilor, în momentul în care aceasta încerca să se apere. Femeia în vârstă de 32 de ani a decedat, cadrele medicale ajunse la fața locului nemaiputând să îi salveze viața.

Suspectul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 



UPDATE. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a transmis următorul comunicat de presă cu privire la respectiva faptă: „Prin ordonanţa din data de 19 septembrie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.D., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei curente.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orelor 1700, în cursul unui conflict spontan, în cursul căruia victima intervenise în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă, în locuinţa sa din Constanța, inculpatul a ucis-o pe victima S.N.A., pe care a înjunghiat-o cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.

În cursul zilei curente procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil”. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5018 secunde