Criminalul care a ucis o femeie și i-a aruncat trupul în boscheți, găsit la plajă în Mamaia

768
Criminalul care a ucis o femeie și i-a aruncat trupul în boscheți, găsit la plajă în Mamaia - criminalul-1470845836.jpg
Vasile Pascale, bărbatul care a ucis o femeie din Ploiești și i-a abandonat cadavrul la marginea orașului, a fost prins marți seară într-un hotel din stațiunea Mamaia și reținut de polițiști. Bărbatul se bucura de vacanță și nu și-a făcut niciun fel de griji în legătură cu faptul că este dat în urmărire și căutat de oamenii legii. Vasile Pascale a postat chiar și fotografii în timp ce se bronza pe plajă, dar asta avea să-l coste. Polițiștii i-au dat de urmă după apariția pe site-urile de socializare.


Anchetatorii spun că înainte de a comite crima, bărbatul a bătut-o crunt pe femeie. Individul, în vârstă de 43 de ani, nu și-a recunoscut fapta.


Surse judiciare au precizat că acesta este Vasile Pascale, un prahovean de 43 de ani pe care victima l-ar fi cunoscut pe o rețea de socializare, potrivit agerpres.ro. 


Urmează ca bărbatul să fie pre-zentat instanței cu propunerea de arestare preven-tivă. Cadavrul femeii a fost descoperit de un om al străzii, abandonat în boscheții de pe marginea drumului. Femeia, de aproximativ 40 de ani, ar fi fost înjunghiată în zona gâtului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5285 secunde