Criminalul care și-a omorât părinții, sora, fratele și nepoate, închis pe viață

221
Criminalul care și-a omorât părinții, sora, fratele și nepoate, închis pe viață - crima-1687442048.jpg
Criminalul din Bascov a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață. Curtea de Apel Pitești a păstrat sentința dată de Tribunalul Argeș și contestată de bărbat.


Criminalul de la Bascov care și-a ucis cu sânge rece fratele, mama, tatăl, sora și nepoata de numai cinci ani a încercat să joace o ultimă carte pentru a ieși din închisoare sau pentru a obține o reducere a sentinței. Ancheta a arătat că a premeditat fapta, transmite Antena3.


Chiar dacă a avut discernământ diminuat, judecătorii au hotărât că este suficient ca individul să primească o decizie dură.


Viorel Lețcan a atacat cu recurs decizia judecătorilor de la Tribunalul Argeș prin care a fost condamnat la închisoare pe viață, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Curtea de Apel Pitești.
Încă de la primul termen, judecătorii au rămas în pronunțare, iar pe 21 iunie au decis să respingă recursul criminalului ca fiind nefondat.


“În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpatul Letcan Viorel, aflat în Penitenciarul Mioveni, împotriva sentinţei penale nr. 4/MF din 10 Martie 2023, pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 5748/109/2022.


În temeiul disp. art.424 alin.3 Cod procedură penală deduce în continuare perioada executată în arest preventiv de la data pronunţării sentinţei primei instanţe la zi. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă apelantul – inculpat la 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.


În temeiul art.275 alin. 6 Cod de procedură penală, onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 942 de lei, rămâne în sarcina statului şi se avansează din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 21 iunie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie”, se arată în decizia magistraților.


Filmul crimei de la Bascov care a şocat România


Bărbatul în vârstă de 53 de ani a comis crimele în anut 2022. Atunci și-a ucis mama, tatăl, fratele, sora și nepoata. Singurul care a scăpat de furia lui a fost cumnatul pentru că nu era acasă. Omul a fost cel care a și descoperit ororile și le-a anunțat.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4498 secunde