Criminalul de la coafor scapă de închisoarea pe viață

414
Criminalul de la coafor scapă de închisoarea pe viață - dddd-1583407569.jpg

Articole recomandate

Autorul atacului armat de la coaforul Perla, Gheorghe Vlădan, a scăpat de condamnarea de închisoare pe viață și va sta 25 de ani în detenție, decizia definitivă fiind luată joi de Curtea de Apel București, potrivit Agerpres. Inițial, în decembrie 2019, Tribunalul Giurgiu i-a admis lui Vlădan o cerere de înlocuire a pedepsei detenției pe viață cu o condamnare de 25 ani de închisoare. Joi, Curtea de Apel București a respins contestația depusă de fata casierei ucise în coaforul Perla, fiind menținută decizia Tribunalului Giurgiu.

Gheorghe Vlădan a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de omor calificat și deosebit de grav, tentativă la infracțiunea de omor calificat și deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală.

Procurorii au stabilit că, pe 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a intrat într-un coafor din București, unde lucra soția sa și a tras cu un pistol marca Glock de calibru 9 mm asupra persoanelor care se aflau în salon. Două femei au murit pe loc, printre care și soția lui Vlădan, iar șase persoane au fost rănite. El a tras și în direcția altor două persoane, dar nu le-a rănit. Potrivit expertizei efectuate de INML, Gheorghe Vlădan a avut discernământ când a săvârșit fapta.

Conform anchetatorilor, Vlădan a luat decizia de a-și ucide soția și pe colegele acesteia de la coafor după ce a citit acțiunea de divorț depusă la Judecătoria Sectorului 4.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.808 secunde