Criminalul fetiței de 5 ani A FOST PRINS! Este un tânăr de 16 ani, DROGAT în momentul producerii violului!

32060
1
Criminalul fetiței de 5 ani A FOST PRINS! Este un tânăr de 16 ani, DROGAT în momentul producerii violului! - 646x4041-1525341203.jpg

Articole recomandate

Fetița de 5 ani, violată și ucisă cu sălbăticie la Baia Mare, va fi înmormântată vineri în rochie albă de mireasă. Primăria orașului a decis să achite toate cheltuielile aferente acestui trist eveniment. Între timp, principalul suspect a fost reținut. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 16 ani, scrie romaniatv.net

XXX


Criminalul fetiței de cinci ani din Baia Mare a fost reținut de poliție, potrivit jurnalmm.ro. Este vorba despre un tânăr de 16 ani (M.C.) din Baia Mare care în momentul producerii crimei se afla sub influența substanțelelor interzise. Potrivit sursei citate, adolescentul locuia tot la Cuprom.

Polițiștii au fost sesizați, luni seară, în jurul orei 23.29, în urma unui apel la 112, că o fetiță în vârstă de cinci ani dispăruse de la domiciliu de luni după amiază, de la ora 15.00.

Polițiștii au început căutările și au reușit în scurt timp să o găsească pe fetiță, aceasta fiind decedată. Trupul acesteia a fost descoperit pe strada Electrolizei din municipiul Baia Mare, în apropierea zonei în care fetița locuia cu familia.

"Omorul este clar. Se lucrează să vedem ce probe sunt să stabilim încadrarea juridică, dacă a fost omor calificat sau omor deosebit de grav", a afirmat procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, Bogdan Gabor.

De asemenea, anchetatorii au menționat că există și urme de agresiune sexuală pe trupul fetiței.

Procurorii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate cum a fost ucisă fetița.

Inițial, Primăria din Baia Mare a anunțat că a găsit principalul suspect pentru violarea și uciderea fetiței în vârstă de 5 ani și că a obținut informații despre ce a făcut după gestul șocant. Bărbatul, un recidivist proaspăt eliberat din închisoare, și-a schimbat înfățișarea, susține Primăria care a făcut propria anchetă prin intermediul Poliției Locale.



Comentează știrea

Cristi
3 mai 2018
Fara mila

Pentru aceste creaturi, pedeapsa cu moartea! Moarte pentru moarte! Gunoaie umane ce sunt!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0096 secunde