Cristi Munteanu, fostul portar al lui DINAMO, condamnat la 5 ani de ÎNCHISOARE

429
Cristi Munteanu, fostul portar al lui DINAMO, condamnat la 5 ani de ÎNCHISOARE - cristi84506300-1354888000.jpg

Cristi Munteanu, fostul portar al lui Dinamo, a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul privind înșelăciuni cu mașini luate în leasing, conform unei decizii a Curții de Apel București, care a menținut astfel hotărârea Tribunalului București. În același dosar, Andrei Mărgăritescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare. Deciziile pot fi atacate la Înalta Curte de Casație și Justiție, transmite realitatea.net


Cristi Munteanu și Andrei Mărgăritescu fuseseră condamnați, pe 26 aprilie, de Tribunalul București, la pedepse de cinci ani și, respectiv, trei ani de închisoare cu executare, iar fondatorul centrului medical Doris, Alexandru Magherescu, a primit șapte ani de închisoare cu executare în dosarul privind înșelăciuni cu mașini luate în leasing.


Judecătorul Tribunalului București a arătat, în motivarea deciziei prin care l-a condamnat pe Cristi Munteanu, că acesta a negat în fața instanței infracțiunile puse pe seama sa, deși în fața procurorului a dat o declarație favorabilă anchetei.

Surse judiciare spuneau atunci că, după ce a ținut o perioadă mașina Audi A8 luată de la Magherescu, Cristi Munteanu a reușit, cu complicitatea unora dintre inculpații din acest dosar, să întocmească acte "în regulă" ale mașinii. La începutul anului 2011, Munteanu i-a vândut mașina lui Andrei Mărgăritescu, completează sursa citată.


Citește mai mult...

 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Când poți fi acuzat de cămătărie
Pagina a fost generata in 0.3321 secunde