CRUZIME GREU DE IMAGINAT! A VIOLAT UN CÂINE, NU ÎNAINTE DE A-I RUPE COADA ȘI DE A-I SMULGE UN PICIOR

4142
5

Articole de la același autor

După ce Capitala României a fost lăudată în presa internațională, în urma exemplului de democrație arătat întregii lumi, o imagine care nu ne face cinste a fost răspândită peste hotare. Vorbim despre un câine din rasa ciobănesc german care a fost supus la o cruzime greu de imaginat. Un indivit i-a rupt coada femelei, i-a smuls unul dintre picioare, după care a violat câinele. Din nefericire, nu este vorba despre un incident izolat. 


De asemenea, recent au fost atacați 3 cățeluși, doi dintre ei fiind spintecați, iar cel de-al treilea, tăiat în două, cel mai probabil de același psihopat. Povestea câinelui numit Spirit, femela supusă la cruzimi de neimaginat, a fost relatată de Anneka Svenska, voluntar la Asociația Internațională de Protecție și Bunăstare a Animalelor pentru Daily Mail.


"Nu mi-a venit să cred că cineva ar fi putut face asta, în special că ar fi putut să o violeze. Este important ca Poliția Română să ia acest caz în serios", a afirmat Anneka Svenska. Spirit a fost lăsată să moară în zăpadă, dar în mod miraculos, câinele în vârstă de 7 ani a fost salvat și se află în acest moment în Marea Britanie, în afara oricărui pericol. 


Daily Mail spune că ar putea fi 60.000 de câini care umblă liberi prin București, în condițiile în care populația Capitalei este sub 2 milioane. Englezii spun că animalele au fost abandonate pe străzi de majoritatea celor care locuiesc în apartamente, dar și că românii atacă și abuzează câinii în mod obișnuit. 



Comentează știrea

gogu
9 februarie 2017
alta stire de denigrare a Roamniei

si banuiesc ca a trecut un englezoi prin zona, a luat cainele si l-a dus direct in anglia sa fie salvat.

angela
9 februarie 2017
stire de adevarata denigrare a Romaniei

Este de neimaginat că asemenea creaturi cu chip uman umblă dezlegați prin societatea românească și nu există nimeni care să îi schilodească la fel. TREBUIE OMORÂȚI ASEMENEA DEBILI MINTAL. Urâțesc viața noastră a celorlalți. Aici nu se mai pune problema amenzilor prea mici, ci a pericolului pe care îl reprezintă acești debili pt. copilul meu, sau fata mea, sau chiar pt. copilul tău, al oricăruia dintre noi.

Anonim
9 februarie 2017
Minciuni

Hai că sunteți scârbe mincinoase,da cruzime si nebuni sunt peste tot dar hai să fim serioși lumea din apartamente abandonează câinii.....sunteți proști reportaj de rahat! !!!!

angela
9 februarie 2017
cruzime

Nu era vorba despre cine abandonează, era vorba despre cruzimea unor debili mintali față de animale!!

costica
10 februarie 2017
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5585 secunde