CSAT a avizat favorabil propunerile de buget pe 2020 pentru instituțiile din apărare și securitate

107
CSAT a avizat favorabil propunerile de buget pe 2020 pentru instituțiile din apărare și securitate - s806edint806a774csat17decembrie2-1576581236.jpg

Articole recomandate

Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) a avizat favorabil, marți, propunerile de buget pe anul 2020 pentru instituțiile cu atribuții în domeniul apărării și securității naționale.

CSAT a analizat, în cadrul ședinței, propunerile de buget pentru anul 2020 în cazul Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații, Serviciului de Informații Externe, Serviciului de Telecomunicații Speciale și Serviciului de Protecție și Pază, document care a fost avizat favorabil, a informat Administrația Prezidențială.

Conform sursei citate, Ministerului Apărării Naționale i s-a menținut alocarea și în anul 2020 a 2% din PIB, procent convenit prin Acordul politic național privind creșterea finanțării pentru Apărare. Fondurile avizate vor permite finanțarea derulării programelor de înzestrare a Armatei României.

"Sumele avizate pentru celelalte instituții din domeniul apărării țării și securității naționale vor asigura îndeplinirea misiunilor și obiectivelor stabilite și asumate de către acestea", mai arată Administrația Prezidențială. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1043 secunde