Cu ambulanța la covrigărie, blocând o stradă-ntreagă. "Hai domle, dă-i drumul de aici!"

2351
20
Cu ambulanța la covrigărie, blocând o stradă-ntreagă.

Articole recomandate

Situație inedită, astăzi, pe strada IL Caragiale din Constanța. Șoferul unei ambulanțe a oprit la jumătate de metru de trecerea de pietoni, a coborât din autospecială și s-a dus glonț la o… simigerie pentru a-și cumpăra covrigi. Situația nu ar fi ieșit cu nimic în evidență dacă șoferul nu ar fi parcat chiar lângă marcajul pietonal, blocând circulația pe sensul de mers, mai ales că banda de circulație este delimitată cu marcaj continuu și nu se poate depăși.


Citește și: Conducerea Ambulanței Constanța: "vom declanșa o anchetă!"



Cititorul care ne-a trimis imaginea ne-a povestit și reacția șoferului de pe ambulanță când ceilalți participanți la trafic i-au atras atenția că blochează strada. "Omul a oprit ambulanța exact la o palmă de trecere de pietoni și s-a dus să cumpere covrigi. Bineînțeles că era linie continuă și nimeni nu putea depăși, mai ales că nu aveai vizibilitate și puteai surprinde și vreun pieton pe trecere. M-am dat jos din mașină și l-am întrebat de ce lasă mașina așa că a blocat tot drumul. Răspunsul lui a fost categoric: "Hai dom'le, dăi drumul de aici!" Și și-a văzut mai departe de treabă. Așa că i-am făcut și eu o poză la mașină, poate îl văd și șefii lui", ne-a povestit Robert.  


Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Iulica
22 ianuarie 2016
"Cititor" prost!

Oare credeti ca cei de pe Ambulante sunt roboti? Nu au voie si ei sa manance? "Cititorule" mai bine te-ai uita in ograda ta, ca nu cred ca tu, ca sofer, nu ai blocat pe cineva vreodata.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Mary J
22 ianuarie 2016
Ambulanta Constanta

Nu sunt si ei oameni ? Nu au dreptul atunci cand nu au solicitari , cand dupa nu stiu cati pacienti ajutati sa faca si ei o pauza sa manance ceva pe ziua respectiva ? In loc sa apreciati munca acestor persoane care sunt niste ingeri salvatori si va salveaza fundurile , voi ii huiduiti ca au oprit sa isi cumpere un amarat de covrig . Pacat , nu se stie cand aveti nevoie de ei....

Marioara
22 ianuarie 2016
Nu m-ai fiti paparazzi

Nu crapa nici un sofer daca astepta un minut sa isi cumpere si omul ala un covrig , ca doar nu statea acolo cu orele , caci pleca imediat la o alta persoana bolnava pentru a-i acorda ingrijirile !

Geo
22 ianuarie 2016
In lipsa de subiecte,hai sa publicam mizerii

Sa va fie rusine ca ati publicat tentativa asta de articol. Probabil nu va dati seama cat de solicitati sunt oamenii acestia! Poate tocmai salvasera un om si au considerat ca merita si ei sa manance un covrig. Sa fim seriosi, regululile de circulație sunt incalcate in fiecare zi de catre soferi chiar daca nu sunt ambulante oprite neregulamentar.

Geo
22 ianuarie 2016
Clasicul ,,din banii nostrii

Mi-ar placea din suflet sa aveti posibilitatea sa va pastrati banii pe care ii platiti la stat dar sa nu puteti avea acces la servicii de interventie mediacala de urgenta. Poate atunci ati renunta la cliseul asta enervant ,,platiti din banii nostrii. PS: Nu lucrez la ambulanta.

Aaa
22 ianuarie 2016
Tara de cacat

Sa-si ia covrigi de unde vrea, da' sa nu blocheze circulatia. Bine i-a facut!

cupan
23 ianuarie 2016
ai dreptate Aaa

dar sa sti ca mata e de caccat nu tara

soferu
23 ianuarie 2016
halal presa

Ba in curand ziaristii astia o sa si-o traga in direct ca sa atraga atentia

Răspuns la: sa manance si gura ma-sii
Adăugat de : sofer....ce basca mea, 22 ianuarie 2016
Ba...putea sa facă și o laba..ca tot om era...nu robot?!Sa va iau în carici pe toți cretinii,care mănâncă cacat și fac foto..ca sa bage...
Eu
23 ianuarie 2016
Covrigi

Poate era un covrig bolnav . Idioților! !!

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0598 secunde