Video Cultură de canabis în județul Constanța. Polițiștii au mai confiscat mașini și arme!

233
Cultură de canabis în județul Constanța. Polițiștii au mai confiscat mașini și arme! - diicotcanabis-1588155009.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus, astăzi, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului M.A., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.


În cauză s-a stabilit că, în cursul anului 2020, inculpatul M.A. a înființat, pe raza județului Constanța, o cultură indoor de plante de cannabis. Ieri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat două percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de canabis, formată din 117 de plante cu masa netă de 3,80 kg, cantitatea de 11 kg de fragmente vegetale mărunțite și aparatură specifică necesară cultivării cannabisului. Totodată, au mai fost ridicate 2 autoturisme, 4 telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen și sumele de 2.800 de lei și 200 de euro. În cursul zilei de astăzi, inculpatul M.A. urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


"Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție", au transmis reprezentanții DIICOT.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3866 secunde