Cum a fost „cumpărată” o fată de 14 ani de un om de afaceri. A fost abuzată sexual timp de 1 an

271
Cum a fost „cumpărată” o fată de 14 ani de un om de afaceri. A fost abuzată sexual timp de 1 an - viol-1599643468.jpg

Articole recomandate

Un om de afaceri clujean în vârstă de 50 de ani este judecat pentru că a întreținut relații sexuale cu o fată de numai 14 ani. Totul s-a petrecut cu acceptul mamei tinerei, trimisă şi ea în judecată, scrie Adevărul.


Potrivit anchetatorilor. eleva l-a cunoscut pe bărbat la finalul anului 2018, prin intermediul unei colege de clasă, care ar fi avut şi ea o relaţie cu acesta.


Pe fondul tensiunilor din familia fetei, care la acea vreme avea doar 14 ani, bărbatul a închiriat un apartament în Dej - pentru care plătea 300 de euro lunar - în care minora să locuiască alături de mama ei și de cei doi frați, de 17 și 8 ani. În acest apartament, bărbatul mergea şi întreţinea relaţii sexuale cu minora de 14 ani, totul petrecându-se cu acordul mamei fetei.


„În perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială”, se arată în rechizitoriu.


Actele sexuale s-au desfășurat „cu acordul mamei persoanei vătămate, care a înlesnit această activitate şi a sporit autoritatea inculpatului Codrianu Mihăiţă asupra persoanei vătămate”, mai precizează procurorii.


Totul a ieșit la iveală abia când tatăl fetei s-a interesat de situația fiicei sale.


Pentru a strânge probe, procurorii au montat dispozitive de înregistrare în dormitorul fetei.


Potrivit procurorilor, între 18.11.2019 și 02.12.2019, omul de afaceri a întreținut 14 raporturi sexuale cu fata de 14 ani. „În plus, din materialul probator rezultă că persoana vătămată a fost în diverse concedii prin România împreună cu inculpatul şi este foarte probabil ca acesta să fi întreţinut raporturi sexuale şi în afara acestui imobil“, mai arată procurorii.


Anchetatorii mai spun că bărbatul a încercat să atragă și alte fete minore, cărora le promitea cadouri scumpe și că le va face cunoștință cu un cunoscut cântăreț din România.


Omul de afaceri clujean a fost arestat la finalul anului 2019, iar procesul său este programat să înceapă la 21 septembrie, la judecătoria Dej.


Imagine ilustrativă


Sursa: Adevarul


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6528 secunde