Cum a reușit un român să blocheze o autostradă din Italia timp de 12 ore

428
Cum a reușit un român să blocheze o autostradă din Italia timp de 12 ore - auto-1504970491.jpg

Articole recomandate

Un șofer român de TIR a reușit să blocheze o autostradă intens circulată din Italie pentru 12 ore.


Pe 7 septembrie, la primele ore ale dimineții, șoferul român circula pe autostrada A10, între localitățile Savona și Abisola, scrie observator.tv.

La un moment dat, românul a pierdut controlul camionului pe care îl conducea. Astfel, mașina a lovit un stâlp, după care s-a răsturnat pe carosabil. Din fericire, șoferul nu a pățit nimic, însă marfa aflată în semiremorcă s-a împrăștiat pe câteva sute de metri, provocând un haos de nedescris.

În camion se aflau în principal paste de dinți, săpunuri lichide și alte substanțe asemănătoare care au făcut practic imposibilă traversarea zonei pe care acestea s-au deversat. Chiar dacă autoritățile au intervenit rapid și au încercat curățarea zonei cu material absorbant, acest lucru a fost imposibil și a fost necesară reasfaltarea zonei afectate.

Între timp pe autostradă s-au format cozi de zeci de kilometri și autoritățile au cerut intervenția apărării civile care a distribuit apă și alimente miilor de șoferi blocați în trafic. Abia după 12 ore, autostrada a fost redeschisă circulației.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6585 secunde