Cum arată noile autovehicule ale Jandarmeriei Române

236

Articole de la același autor

La sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, în prezența domnului Thomas Stauffer, șeful Biroului Contribuției Elvețiene pentru România, a avut loc, ieri, recepția oficială a autovehiculelor achiziționate în cadrul proiectului "Consolidarea capacităților Jandarmeriei Române".


"Marcăm astăzi recepția oficială a 21 de autovehicule achiziționate până în prezent în cadrul acestui proiect, anume a 12 autospeciale 4x4, 8 UTV-uri și un snow mobil, care vor deservi posturi și secții de jandarmerie montană, cu precizarea că o astfel de dotare constituie o premieră sub aspectul modelelor și specializării mijloacelor achiziționate. Aceste autovehicule vor asigura un necesar imediat de intervenție în mediul montan al structurilor de jandarmerie, fiind prevăzute cu accesorii specializate pentru deplasarea pe teren accidentat greu accesibil, atât în condiții de iarnă, cât și de vară, pentru salvarea și transportarea persoanelor care beneficiază de serviciile jandarmeriei", a precizat colonel dr. Ovidiu Vasilică, prim adjunct al inspectorului general și șef al Statului Major.


La data de 7 septembrie 2010, a fost încheiat la Berna "Acordul-Cadru" între Guvernul României și Consiliul Federal Elvețian privind implementarea Programului de cooperare elvețiano-român pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse.
Cele 21 de autovehicule achiziționate au fost repartizate către structuri ale Jandarmeriei Române din 7 județe, astfel: Brașov, Prahova, Dâmbovița, Hunedoara, Suceava, Maramureș, Harghita și Centrul de Jandarmi Montan Sinaia.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 02 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Ce fac jandarmii de ziua lor?
Pagina a fost generata in 0.5279 secunde