Cum au fost bătuți patru polițiști și trei agenți de pază de o tânără care striga „Mama mea e procuror!”

300

Articole de la același autor

Tânăra din Constanța acuzată că a lovit opt persoane, dintre care patru polițiști și trei agenți de pază, va rămâne după gratii 30 de zile. Judecătorii de la Tribunalul Constanța au respins contestația la măsura arestării preventive, formulată de inculpată. Reamintim că tânăra s-a ales cu un dosar penal pentru patru infracțiuni de ultraj, două infracțiuni de lovire sau alte violențe și o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce a făcut scandal într-un local și a fost nevoie de mai mulți oameni ai legii pentru a reuși să o rețină.

Incidentul a avut loc în seara zilei de vineri, 11 septembrie, în jurul orei 21.20, în localul aparținând SC Jack Pot SRL. La un moment dat a izbucnit un conflict spontan, între suspectă și alte două tinere, dintre care una fiind iubita fostului prieten al suspectei. Potrivit anchetatorilor, suspecta I.L.I. a tras-o pe adversara sa de păr, a lovit-o cu pumnii și picioarele și a aruncat cu un pahar spre o altă persoană, lovind-o la cap. Trei agenți de pază au intervenit, pentru a calma spiritele, dar tânăra l-a mușcat pe unul de braț, l-a lovit cu picioarele în cap pe altul, iar pe al treilea l-a lovit în testicule. Ulterior, la fața locului au ajuns și trei polițiști locali, la rândul lor victime ale furiei tinerei: unul a fost zgâriat cu unghiile pe braț și a primit un cap în față. Cu ajutorul unui echipaj de la Secția 4, femeia a fost imobilizată și băgată în autospeciala de poliție. În încercarea de a-i intimida pe oamenii legii, femeia striga spre aceștia: „Mama mea este procuror. O să muriți!”, după cum au surprins martorii aflați în zonă.

Inculpata a fost dusă inițial la sediul Poliției Locale Constanța, dar nu s-a liniștit. Din contră, a lovit un polițist cu piciorul în mână, iar pe un altul, polițist local, l-a lovit cu piciorul în abdomen, iar o polițistă locală a fost lovită peste picioare. „La un moment dat, inculpata I.L.I. a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata I.L.I. a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Totodată anchetatorii au precizat: „Verificările efectuate au infirmat susținerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4307 secunde